Gamla minnen & Krönikor

Date: 2013-02-18   Time: 17:42:00

Jisses.... Mina gamla barndomsböcker~ (iallafall några av dom som överlevde)....oooppsss..

Boken om morfar prosten kommer jag ihåg när mormor läste den för mig när jag var yngre(Ojj BubbleBeeBeee, du låter riktig gammal när du säger så!) Jag tycke Morfar prosten var rätt så läskig morfar men ändå snäll....Hahah kan man vara det?

Sunes sommar! Vem har inte hört om den?! Den kommer jag ihåg när min kära SisBubbleBee ( Hon är 12 år äldre än mig... Så det är bara en mirakel att du kommer ihåg att hon läste den BubbleBeeBee...) Jag kommer aldrig bli för stor att se på den filmen!

Tuva-Lisa var & är fortfarande en av mina favoriter! Älskar hur hon tänker & sedan att man kanske se världen som hon gör fast man bara är 12 år.... Undra om jag tänkte så när jag var 12?....(Du tänkte bara på böcker & Sims spel när du var 12 år.... Och manga självklar BubbleBeeBee......)

Sedan min absoluta favorit! Where, Oh Where, is kipper's bear? Den är min absoluta favorit än idag! Den fick jag av min köra Gudfar när jag var kanske ....4-5 år.... Den lever än! Kipper är även känd som Skipper vår hund om jag minns rätt?... (Wow BubbleBeeBee...) Jag älskade programmet när den gick på tvn!

Sedan i skolan idag så håller vi på med Krönikor.... Är ej duktig på detta... Dom krönikorperson är Lasse G(kommer ej ihåg hela namnet) & sedan min stora idol(denna idol har en även en blogg!) Moa A! Även känd som SpiderChick! Yupyup där har du mina favoriter


Speldax~

Date: 2013-02-15   Time: 18:57:19

Nu har kära väninnan åkt hem... Nu blir det tomt i sängen ~

Men nu sitter man här i mörkret med tända ljus & lyssnar på passenger: Let her go & spelar Sims 3~

Bee Bee på er läsare~


Alla Hjärtans dag uppgift; Färga håret & Bio!

Date: 2013-02-14   Time: 22:38:23
Tjabba Tjena Hallå! Idag har man firat alla hjärtans dag med att färga håret och gått på bio.
Vi (Jag & Min vännina) såg på Beautiful Creatures! Det var ren kärlek till den filmen<3
 
 
Handling;
Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt.
 
Det är Drama, Kärlek & Magi och Fantasy. 
 
Filmen är efter första boken med samma titler. Jag säger så här jag har inte läst boken men kommer nog göra det inom en snar framtid och man behöver inte heller ha läst boken för att fatta filmen. Filmen är också 2 h & 4 min lång och det är värt all tid!
 
Min favorit person i filmen är Ridley Duchannes den onda kusinen till Lena, hon spelas av Emmy Rossum( Som har spelat Fantomen på Operan som Christine)
(You must love this women,she is so badass)
 

Efter som jag älskar sånna här filmer så får den 9 av 10 BubbleStar.
Det har varit en helt wonderbar singel alla hjärtans dag! <3 Specielt om man går med en väldigt spceiell vännina ;)
 
Det var allt mina kära läsare så BeeBee på er

Städning Tid! Shopping och Klippning i en Stor Stad!

Date: 2013-02-13   Time: 19:45:50
Idag var man och shoppade och klippde mig i en stor stad med min kära vännina och min kära ModerBubbleBeeBee! Det kändes helt wonderbar att hitta lite onödiga saker som sims 3 Katy Perry sötsöker, 70-tal,80-tal & 90-tal och Sims Monte vista. Självklar blev det lite örhängen, armband & en halsduk från JC.... REA!REA!REA! Då slår BubbleBeeBee och ModerBubbleBeeBee till på sakerna som är REA på! 
 
Sedan klippte jag mig och skaffade en härlig lugg igen efter cirka 2 år. Det var som mitt hår ville bara sjunga på en wonderbar opra sång av lycka för att fått sig en klippning! Sist Jag klippte mig var 4 Januari i år! Så mitt hår viskade till mig på morgonen & på kvällarna;
 
-Klipp mig! Klipp miiiiig~ Rädda mig från denna hemska tid! Se på mig! Inte ens katten vågar se på dig när du kommer ner på morgonen! Fyy på dig BubbleBeeBee!
 
Så jag sa till min kära ModerBubbleBeeBee att jag behövde klippa mig! Sedan har jag ju min kära vännina här och sover över och har hjälpt mig att övervinna mina hyrgäster,Dammråtterna! 

Mitt rum är 3 dagars projekt som man måste hålla på med det! Vi har gjort 2 dagars städning som innebär Sir SönderBokHylla att plockas ur och sedan av dammning ÖVER ALLT!!!!  Min garderob skriker ut;

-GÖR I ORDNING MIG! KÖP NYA KLÄDER OCH SLÄNG UT DET GAMLA!!! JAG VET ATT DU VILL KÖPA NYA KLÄDER,BUBBLEBEEBEE!
 

Men jag behöver verkligen köpa en ny garderob... Min ena är full och min andra...Är också full... Ajajajajaj.... 
 
Ajja... Nu ska jag sitta brevid min kära vännina och spela lite nu!
 
BeeBee på er alla läsare!!

Välkommen till min nya blogg!

Date: 2013-02-13   Time: 18:24:12

Mitt första inlägg.